Biografi


Jag är född 1983 och uppvuxen i Viksjö, norr om Stockholm, och kom tidigt i kontakt med teatern. Jag började som barnskådespelare i urpremiären av föreställningen "Smygaren" 1994. Därefter löpte det på och jag var med i revyer, komedier, musikteaterföreställningar och ungdomsdraman där sång och musik också fick mycket plats. 

Runes teater i Järfälla blev mitt andra hem där vi i ensemblen gjorde allt själva, från första spiken i scenografin till blomsterutdelningen på applådtacket. Efter gymnasiet sökte jag till Calle Flygare teaterskola och kom in. Efter examen 2004 började jag som frilansande skådespelare och har hunnit med att skriva barnpjäs, turnéra med interaktiva föreställningar där hela publiken deltar, barnpjäser och ståuppat i Mordgåtor. Jag har spelat i klassiker som Fröken Julie och Arne Anka - En afton på Zekes och nyskrivna alster som krogshowen Mord Mitt I Maten och Bröderna Fluff 

Jag utbildade mig 2008 inom media och filmproduktion och har jobbat som FAD, SAD och har sedan 2017 jobbat som scripta. Det blev också ett naturligt steg att jobba framför kameran. Jag har medverkat i en rad tv och filmproduktioner som Tv-serien Knutby (Cmore, TV4), Gåsmamman 5, Heder m fl.

Musiken har alltid funnits med och jag har Medverkat i musikaler och musikteater och revyer. Jag spelar Gitarr och är utbildad inom gitarr och sång vid Musikskolan. Jag skriver också egen musik

Bredvid skådespeleriet har andra erfarenheter fått ta tiden i anspråk. Jag har jobbat mycket med barn och ungdomar och jag har också varit verksam som florist och jobbat på advokatbyrå. Nu jobbar jag med film på heltid som scripta för drama.